Inverter warmtepompen & luchtontvochtigers

Aquasilver verkoopt al jaren uitsluitend hoogwaardige warmtepompen met goede garantie en aftersales van BWT.   


Modellen:

Mypool warmtepomp modellen voordelig 3 trap inverter techniek (3 snelheden) geen Wifi, kan niet koelen. 2 jaar garantie geen reparatie service aan huis. Werkend vanaf 0 graden.

BWT IC warmtepomp nieuw model 2022/23, Full inverter techniek (traploze snelheden) Wifi, kan niet koelen. 3 jaar reparatie service aan huis in garantie periode. Werkend tot 0 graden.

BWT HI-HC warmtepomp model 2021, Full inverter techniek (traploze snelheden) Wifi, kan koelen. 3 jaar reparatie service aan huis in garantie periode. Werkend tot -10 graden.  BEST VERKOCHT MODEL IN 2022

nieuw 2023 BWT Connect warmtepomp modellen horizontale en verticale modellen tot -10 graden en service connect en wifi

Eigenschappen

In tegenstelling tot de compressor van een traditionele (ON/OFF) warmtepomp die op constante toerental werkt (100 %) varieert de compressor van een Inverter warmtepomp van 25 tot 100 % van haar vermogen naar gelang de werking omstandigheden en de buitentemperatuur. Pioneer Inverter warmtepomp werkt op 3 verschillende verwarmings niveau's (laag, standaard en hoog), Full Inverter werkt traploos variabele snelheid , de snelheid van de compressor past zich automatisch aan.  Werking, de ventilator van de warmtepomp zuigt buitenlucht aan langs de verdamper passeert en afgekoeld wordt. De warmtepomp verwarmt daarmee het water voor de verwarming.  Bij lage buitentemperaturen is de hoeveelheid warmte die uit de lucht gehaald wordt vrij laag. Daarom is tijdens koude temperaturen onder nul alleen de Climexel Zubadan MZI en MPI geschikt tot -15 graden te verwarmen met nog steeds een rendement van 75%. Overige warmtepompen moeten voor de winter leeggemaakt worden om bevriezing van de compressor en leidingen tegen te gaan.  COP is de coëfficiënt of performance geeft de verhouding weer tussen de hoeveelheid afgegeven warmte tegenover de hoeveelheid verbruikte energie van de wamtepomp (bijvoorbeeld 1kw stroom input 16 kw) Hoe hoger de COP des te meer rendement.

Volledig gamma Het BWT Power Inverter gamma biedt een keuze aan vermogens, waarmee alle soorten en maten zwembaden uitgerust kunnen worden. Power inverter systeem In tegenstelling tot de compressor van een traditionele ON/OFF toestel kan de snelheid van een Inverter compressor variëren. In functie van de gebruiksomstandigheden van het toestel kan de snelheid van de compressor variëren tussen 11 tot 100 Hz (50 Hz voor een ON/OFF toestel). Zodoende, wanneer de buitentemperatuur laag is of wanneer de vraag naar verwarming groot is zal de Inverter compressor op hoge snelheid werken (tussen 50 en 100 Hz). Omgekeerd, wanneer de vraag naar verwarming laag is, o.a. in de nabijheid van de gewenste temperatuur, zal de compressor in lage snelheid werken (tussen 11 en 50 Hz). De werking van een Inverter compressor op lage snelheid staat garant voor een zeer laag geluidsniveau, een optimaal rendement en een langere levensduur van de compressor.

De BWT M.P.I. en M.Z.I. zorgen automatisch voor de snelheidsvariatie van de compressor, in functie van hun werkingsmodus en de buitentemperatuur. Het is dus niet noodzaklijk om handmatig een keuze te maken van de werkingsmodus van de compressor. Omkeerbare pompen Alle BWT Power Inverter pompen zijn omkeerbaar. Een BWT Power Inverter warmtepomp kan dus zowel uw zwembad verwarmen als afkoelen, en kunnen functioneren onder 60 Hz. Deze functie zal gewaardeerd worden voor het zwembadcomfort in warme streken of om een constante temperatuur te behouden.

Stilte Een traditionele ON/OFF warmtepomp geeft altijd hetzelfde akoestisch vermogen zelfs wanneer ze haar gewenste temperatuur benadert. Een Power Inverter warmtepomp zal sterk vertragen wanneer ze haar gewenste temperatuur benadert en zal dus een zeer laag geluidsniveau produceren in verhouding met een traditioneel ON/OFF toestel. Dit argument is van groot belang wanneer de warmtepomp dicht bij de buren geplaatst moet worden.

Overbelasting bij opstart De BWT Power Inverter warmtepompen zijn uitgerust met een versnellingshelling dankzij de frequentievariatie technologie die belangrijke overbelasting bij opstart vermijdt en de gevolgen voor de elektrische en elektronische toestellen van het huis. Volledige automatisering De BWT Power Inverter warmtepompen zijn ontworpen om eenvoudig geïnstalleerd en gebruikt te worden. Systematische kwaliteitscontrole Om een totale betrouwbaarheid te garanderen worden alle BWT


2 a 3 jaar garantie op warmtepomp afhankelijk van model, 10 jaar garantie op titanium warmtewisselaar. Nieuw uitgebreide digitale display. Gratis levering inclusief winterhoes.

Energie Klasse A

Climexel Energie Klasse A, Inverter warmtepompen zijn zuinig in verbruik, 

COP

Climexel Full interver modellen tot maximaal 16 COP.

Fluister stil

Inverter warmtepompen zijn extreem stil.  Ondanks hun grote capaciteit.

Advies op Maat

Gratis warmte berekening & verbruik kosten

Uitgebreid rapport voor welke warmtepomp het meest geschikt is op basis van aantal vragen die relevant zijn op uw persoonlijke situatie.  Ook mogelijk voor lucht ontvochtiger voor binnen zwembaden. Download hieronder vragenlijst.

Zubadan & MPI warmtepomp

4 seizoenen warmtepomp bij 25 graden onder nul nog 75% rendement.. Ideaal voor binnen zwembaden tot wel 70% besparing op gas verbruik. Werkend met hoog rendement tot -25 graden.

Folders


Nieuw 2022 Full Inverter techniek

Nieuw BWT IC model 2022 Full Inverter techniek Incl. Wifi

BWT Warmtepomp FI Connect

Nieuw 2023

BWT FI CONNECT EF PRO EXCLUSIVITEIT

Een milieuvriendelijk gas : R290-gas is het koemiddel van de toekomst voor zwembadwarmtepompen. Het draagt niet bij tot de opwarming van de aarde. Verbonden gebruiksgemak : het grote aanraakscherm zal de gebruiker er aan doen herinneren dat hij hiervoor zijn Smartphone kan gebruiken.

De IPS vloeibare kristaltechnologie voor diepere kleuren en een meer dynamische weergave. De WIFI-connectiviteit biedt een controle aan of afstand van ALLE instellingen via de BWT Home-App. Dezelfde toepassing controleert de meeste BWT apparaten : Pearl Connect, Pearl Water Manager, P600 Robots, Cosmy 200 en 250, ontharders, etc.

De FI CONNECT EF van BWT is één van de meest efficiënte warmtepompen op de markt. De Full Inverter technologie bedient het apparaat zo dicht mogelijk bij uw verwarmingsbehoefte op basis van uw watertemperatuur, de buitentemperatuur en de gewenste badtemperatuur. Op basis van lessen uit eerdere cycli in vergelijkbare omstandigheden, past de intelligentie, de snelheid van de compressor aan en optimaliseert de werking. Op die manier zal uw warmtepomp altijd op het optimale prestatieniveau werken om het geluidsniveau te verlagen, de verwarmingscapaciteit te verhogen en u meer comfort te bieden tegen de laagste energiekosten.

Controle op afstand door uw apparaat aan te sluiten op het WIFI- netwerk van uwe huis, kunt u uw warmtepomp eenvoudig bedienen. U kiest de bedrijfsmodus, de gewenste watertemperatuur en de bedrijfstijden. Rust De BWT Pool teams zorgen voor uw machine. Waarschuwingen worden naar hen verzonden in geval van een storing aan de machine, deze berichten worden geanalyseerd door onze experts die u vervolgens hun aanbeveligen doorsturen. Op die manier is uw machine onder controle, zodat u onder alle omstandigheden van uw zwembad op de gewenste temparatuur kunt genieten.

 
 

Koppelset voor Warmtepomp BWT

 
Nieuw 2020

Bypass set voor warmtepomp

 
Leverbaar april

Warmtepomp BWT Mini Connect 15

 
Leverbaar april

Warmtepomp BWT Mini Connect 25

 
Leverbaar april

Warmtepomp BWT Mini Connect 35

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 50

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 62

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 80

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 96

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 125

 
Inverter techniek

BWT Mypool warmtepomp MP-IPH 165

 
Nieuw 2022

BWT Full Inverter warmtepomp IC68

 
Nieuw 2022

BWT Full Inverter warmtepomp IC89

 
Nieuw 2022

BWT Full Inverter warmtepomp IC125

 
Nieuw 2022

BWT Full Inverter warmtepomp IC142

 
Nieuw 2022

BWT Full Inverter warmtepomp IC182

 
Leverbaar april

Bwt Inverter verticale warmtepomp Pearl HPT 12

 
Leverbaar april

Bwt Inverter verticale warmtepomp Pearl HPT 15

 
Leverbaar april

Bwt Inverter verticale warmtepomp Pearl HPT 18

 
Leverbaar april

Bwt Inverter verticale warmtepomp Pearl HPT 20

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 66 tot 30m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 85 tot 40m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 106 tot 45m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 132 tot 55m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 150 tot 65m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 177 tot 75m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 204 tot 95m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 273 tot 120m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 270 tot 120m3

 
Inverter techniek

Bwt Fairland Inverter warmtepomp HI-HC 358 tot 160m3

 
Zubadan

Climexel Zubadan 4 seizoenen warmtepomp M.Z.I 160M

 
Zubadan

Climexel Zubadan 4 seizoenen warmtepomp M.Z.I 190M

 
Zubadan

Climexel Zubadan 4 seizoenen warmtepomp M.Z.I 190T

 
Zubadan

Climexel Zubadan 4 seizoenen warmtepomp M.Z.I 320T

 
Topper

Luchtontvochtiger DH 60

 
Topper

Luchtontvochtiger DH-90

 
Luchtontvochtiger

Luchtontvochtiger DH-120