Cosmy nieuw 2022 verkrijgbaar 4 modellen.

Cosmy 100

Cosmy 150

Cosmy 200

Gevoelig en intuïtief

Cosmy the Bot 100 is intuïtief en prettig in gebruik. Een lichte druk op de knop volstaat om Cosmy aan het werk te zetten. Ergonomisch en intelligent, daar houden we van.
Standaard in kleur blauw geleverd, meerdere kleuren plaatjes beschikbaar.

Efficiënter, fijn en elegant

Cosmy the Bot 100 is zeer klein, maar met zijn ultramoderne ontwerp reinigt deze robot sneller en efficiënter, terwijl hij minder energie verbruikt. Cosmy the Bot: heel schattig, maar toch zeer performant!

Praktisch en doordacht

Cosmy is eenvoudig, schoon en comfortabel in gebruik. Een controlelampje waarschuwt u wanneer het filter vol is en moet worden gereinigd. Een druk op de knop volstaat om het filter van bovenaf los te koppelen. Reinigen is in een mum van tijd geklaard, zonder uw handen vuil te hoeven maken. Goed gezien, Cosmy

 

 

Robotzuiger voor de bodem

Robotzuiger bodem, randen en waterlijn

Robotzuiger Bodem,randen en waterlijn reiniger met app om zuiger te bedienen/besturen

Robotzuiger voor de bodem.

Robotzuiger voor bodem, wanden en waterlijn.

Complete nieuwe technieken toegepast

 

 

Aquasilver verkoopt uitsluitend reiniging robotten zoals BWT Procopi van zeer goede kwaliteit en waarmee wij en onze klanten goede ervaringen mee hebben. Top kwaliteit en goede aftersales. Alle onderdelen altijd te verkrijgbaar. Gewoon Top Producten. Vanaf midden mei de nieuw ontwikkelde vol automatische BWT robotten. Onze zuigers zijn onafhankelijk van zandfilter (geen zuigslang meer nodig).

Voordeel van een volautomatische robot is dat de zandfilter niet belast wordt met het vuil, zand filter minder terug te spoelen en daardoor minder water verlies in zwembad.  Nieuwe zuigers krijgen zelf 4D reiningfilters super fijne vuil wordt een makkie voor de D-Line zuigers.

1 druk op de knop en het zwembad wordt gereinigd, geen omkijken en na 1,5 a 2 uur (afhankelijk type zuiger) een mooi schoon zwembad.

Veel klanten vragen of je een zuiger moet kopen met wand en waterlijn reiniging. Het belangrijkste is dat de bodem van het zwembad schoon is dit voorkomst algenvorming. De waterlijn en wanden worden maar e klein deel van de reiningcyclus uitgevoerd.  Wanden worden doorgaan niet vuil als chemie balans in orde is van het zwembad. 

Nieuw

Pro PK MAX

Nieuw

Pro PK Turbo Robot zuiger

Nieuw

Zwembadzuiger oplaadbaar BWT Pro PK X-Flow

Zwembadzuiger oplaadbaar BWT Pro PK X-Giant

Nieuw 2022

BWT B100 Plus bodemzuiger robot

BWT B200 Plus bodem, wand en waterlijn reiniger

Op voorraad

BWT COSMY 100

Nieuw 2022

BWT COSMY 150

Nieuw 2022

BWT COSMY 200

Nieuw model 2022

BWT Robotreiniger D100 Plus bodemzuiger robot

Nieuw model 2022

BWT Robotreiniger D200 Lite bodem, wand en waterlijn

Nieuw model 2022

BWT Robotreiniger D200 Plus bodem, wand en waterlijn reiniger

Nieuw model 2022

BWT Robotreiniger D300 Plus bodem, wand en waterlijn reiniger

Nieuw 2022

Comy extra kleuren schermpjes