Davey RegulMatic

mnc451-0001
Aanrader
    Levertijd:bekijk pagina actuele levertijd
  • Beschrijving
  • Meer

zoutelectrolyse controller RX meting (ORP)

  • Nooit meer overdoseren
  • Redox meet of de chloor gehalte binnen de standaard zone blijft.

klik onder voor meer informatie.

 

Uitbreiding voor uw huidige  zoutelectrolyse te regelen, schakelt zoutelectrolyse systeem in als er te weinig desinfectie is in het zwembadwater is. Ideaal voor als u veel van huis bent of op vakantie.

Nooit meer teveel of te weinig vrije chloor in zwembad, hierdoor zal de cel ook langer mee gaan. ideaal voor prive zwembaden. Eenvoudige montage.

Indien er stabilisator in het zwembad zit, doorgebruik van chloortabletten of granulaat dient het water van het zwembad ververst te worden.

Werking:

Het toestel wordt aangestuurd door de filterpomp en voedt het electrolyse systeem met 230v wanneer het gehalte chloor in het zwembad te laag is. Zoutelectrolyse systeem zal in bedrijf gaan en automatische worden uitgeschakeld om overdosering te voorkomen. Zeer geschikt voor alle zwembaden met afdekkingen. Dosering wordt aangegeven door 5 ledjes. De Sonde (electrode) wordt geplaatst tussen filter en de electrolyse cel.

Electroden PH en redox worden voor levering getest, hierop zit geen garantie vanuit onze leveranciers. Electroden mogen niet droog komen te staan. In de bewaarvloeistof gebruiken voor de electrode.

Inhoud pakket:

1 x redox electrode, 1 x houder voor op pvc buis 50mm en 63mm, 1 x stekker 230va en pluggen en schroeven voor bevestiging aan de muur.